12 ŞUBAT 2020 MODERN DİLLER BİRİMİ ORTAK ZORUNLU İNGİLİZCE DERSLERİ MUAFİYET SINAVLARI OTURUM BİLGİLERİ

Sevgili Öğrenciler,

12 Şubat  2020 Çarşamba günü yapılacak olan ortak zorunlu İngilizce dersleri Muafiyet sınavları  oturumları aşağıda duyurulmuştur.

• Linke tıklayarak HANGİ BİNA (YDYO  ya da İKTİSADİ İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ), SAAT ARALIĞI ve SINAV SALONU’nda sınava gireceğinizi lütfen öğreniniz.

• Sınava geç kalanlar kesinlikle oturuma alınmayacaktır. O günkü kalabalığı da göz önünde bulundurarak sınav saatinden en az 15 dakika önce sınav salonunda olmaya özen gösteriniz.

•  Kimliklerinizi yanınızda getirmeyi unutmayınız. Resmi kimliği olmayanlar sınava alınmayacaktır. (Resimli Öğrenci Kimliği; Nüfus Cüzdanı; Ehliyet veya Pasaport geçerlidir.)

Başarılar dileriz.

I. OTURUM    SAAT  10.00