19-20-21 EYLÜL 2016 TARİHİNDE İNGİLİZCE HAZIRLIK BİRİMİ DÜZEY BELİRLEME VE MUAFİYET SINAVLARINA GİRECEK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

19 Eylül 2016 tarihinde yapılacak olan İngilizce Düzey Belirleme Sınavının saati Kurban  Bayramı dönüşü ve okulların açıldığı ilk gün olması sebebiyle ulaşımda yaşanabilecek aksaklıklardan dolayı 09:30'a alınmıştır.

20-21 Eylül 2016 tarihlerinde yapılacak olan İngilizce Hazırlık Birimi Muafiyet Sınavına yeni kayıt yaptıran öğrencilerden 19 Eylül 2016 tarihli İngilizce Düzey Belirleme Sınavında belli bir puanı alanlar kabul edilecektir.

19-20-21 Eylül 2016 tarihlerinde yapılacak olan Düzey Belirleme ve Muafiyet Sınavlarında öğrencilerin güncel fotoğraflı geçerli kimlik belgesi (öğrenci kimliği/ nüfus cüzdanı/ pasaport/ehliyet) bulundurmaları zorunludur.

19-20-21 Eylül 2016 tarihlerinde yapılacak olan Düzey Belirleme ve Muafiyet Sınavlarında öğrencilerin cep telefonları sınav salonundaki gözetmenler tarafından toplanacaktır. Toplanan telefonların güvenliği konusunda okulumuz sorumluluk kabul etmeyecektir. Bu nedenle öğrencilerin yanlarında cep telefonu bulundurmamaları hususuna dikkat etmeleri gerekmektedir.

19-20-21 Eylül 2016 tarihlerinde yapılacak olan Düzey Belirleme ve Muafiyet Sınavlarında öğrencilerin belirtilen sınav saatinde ilan edilen sınav salonlarında hazır bulunmaları gerekmektedir.