29 Ağustos - 02 Eylül 2016 tarihleri arasında yapılan İngilizce - Almanca - Fransızca Hazırlık Yeterlik ve Erasmus Sınavları sonuçları hakkında

29 Ağustos - 02 Eylül 2016 tarihleri arasında yapılan İngilizce - Almanca - Fransızca Hazırlık Yeterlik Sınavları'nın sonuçları 07 Eylül 2016 Çarşamba günü saat 17:30 itibariyle Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'nın "BİLSİS 2" sisteminde ilan edilecektir. Öğrencilerin sisteme öğrenci numaraları ve şifreleri ile giriş yapmaları gerekmektedir. Şifresini unutan öğrenciler "Şifremi Unuttum" linkini tıklayarak sistemden yeni şifrelerini edinebilirler.

Öğrenciler sisteme giriş yaptıktan sonra "Akademik Hayatım" linkinin altındaki "Karnem / Transkriptim" linklerine tıklayarak sonuçlarını görebileceklerdir.

NOT: Erasmus Yabancı Dil Sınavına girmiş olan öğrencilerin sınav sonuçları AB Ofisi'ne bildirilmiştir, yabancı dil belgesi almak isteyen öğrenciler belgelerini Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğü'nden (1.kat) teslim alabilirler.

İNGİLİZCE ERASMUS YABANCI DİL YETERLİK SINAVI SONUÇLARI

ALMANCA ERASMUS YABANCI DİL YETERLİK SINAVI SONUÇLARI

FRANSIZCA ERASMUS YABANCI DİL YETERLİK SINAVI SONUÇLARI

Tel: (00-90-312) 297 80 85  |  Belgeç (faks): (00-90-312) 299 21 58  |  ydyo@hacettepe.edu.

Webmaster: Mehtap KOCAOĞLU ŞENOL