Erasmus ve Mevlana Sınav Başvuruları

Yüksekokulumuz tarafından Erasmus+ değişim programları için planlanan dil seviye tespit sınav tarihleri Üniversitemiz akademik takviminde yayınlanmaktadır. Sınav başvurusu için belirtilen tarihten 30 gün önce web sitemizden duyuru yapılacaktır.

1. Seviye tespit sınavına yalnızca Üniversitemiz programlarına kayıtlı öğrenciler başvurabilirler. Özel öğrenci statüsünde olanlar başvursalar dahi  sınava alınmazlar.
  2. Başvuru için istenen bilgiler aday tarafından eksiksiz ve doğru bir şekilde verilmek zorundadır. Eksik veya hatalı bilgilerde aday kendisi sorumludur.
  3. Erasmus+ dil seviye tespit sınavlarımız sınav tarihinden itibaren 3 yıl boyunca değişim programı başvurularında kullanılabilir. Sınav sonuçlarımız başka herhangi bir amaç için kullanılamaz.

Saygılarımızla,

Hacettepe Üniversitesi