Erasmus ve Mevlana Sınav Başvuruları

Yüksekokulumuz tarafından 2017 – 2018  Güz dönemi Erasmus+ değişim programları için planlanan dil seviye tespit sınavı için ilerleyen tarihte duyuru yapılacaktır.

1. Seviye tespit sınavına yalnızca Üniversitemiz programlarına kayıtlı öğrenciler başvurabilirler. Özel öğrenci statüsünde olanlar başvursalar dahi  sınava alınmazlar.
  2. Başvuru için istenen bilgiler aday tarafından eksiksiz ve doğru bir şekilde verilmek zorundadır. Eksik veya hatalı bilgilerde aday kendisi sorumludur.
  3. Erasmus+ dil seviye tespit sınavlarımız sınav tarihinden itibaren 3 yıl boyunca değişim programı başvurularında kullanılabilir. Sınav sonuçlarımız başka herhangi bir amaç için kullanılamaz.

Saygılarımızla,

Hacettepe Üniversitesi