Akademik ve Sosyal Etkinlikler Koordinatörlüğü

Hacettepe Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Akademik ve Sosyal  Etkinlikler Koordinatörlüğü öğretim elemanları ve idari personele yönelik düzenleyeceği seminer, sempozyum, kongre, konferans ve panel gibi etkinlikleri planlayarak okulumuzun gelişimine katkıda bulunmaktadır. Eğitmenlerin yanında öğrencilerimize de dil öğrenmeleri ve kullanmalarını pekiştirecek etkinlikler planlamak ve düzenlemektir. Akademik etkinliklerin yanı sıra, öğretim elemanlarımızın ve öğrencilerimizin sosyal paylaşımlarını sağlayacak yemek, gezi gibi faaliyetleri planlayıp uygulamak da koordinatörlüğün amaçları arasında bulunmaktadır.

Birim Koordinatörü:

• Alev Elmalı