2016-2017 ÖĞRETİM YILINDA KHK, ALÜGS, EK MADDE -1, DGS, ÖSYS EK YERLEŞTİRME SONUCU VE ÜNİVERSİTEMİZE ULUSLARARASI ÖĞRENCİ OLARAK KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCİLER İLE İLGİLİ DUYURU

2016-2017 Öğretim yılında Üniversitemize KHK ile kapatılan üniversitelerden Üniversitemize yerleşen öğrenciler,KHK ile kapatılan üniversitelerden Üniversitemize özel öğrenci olarak gelen öğrenciler, Askeri Okullardan mezun olup (ALÜGS ile) Üniversitemize yerleşen öğrenciler, ek madde -1 ile yatay geçiş yapan öğrenciler, Dikey Geçiş sınavı sonucu ve ÖSYS ek yerleştirme sonucu kayıt olacak öğrenciler ile Üniversitemize ilk defa yerleşecek uluslararası öğrencilerin girebilecekleri yabancı dil hazırlık muafiyet sınavı 6 Ekim 2016 Perşembe günü Yabancı Diller Yüksek Okulu tarafından yapılacaktır. Bu sınavın yer ve saat bilgileri daha sonra Yüksekokulumuz web sayfasından ilan edilecektir.

Not:  Bu sınav için öğrencilerimizin herhangi bir kayıt yapmasına gerek yoktur.