6 EKİM PERŞEMBE GÜNÜ YDYO DERSLİKLERİNDE SINAV UYGULAMASI YAPILACAĞINDAN SABAH VE ÖĞLDEN SONRA YAPILAN TÜM HAZIRLIK PROGRAMLARINDA REKTÖRLÜĞÜMÜZ İZNİYLE DERSLERE 1(GÜN) SÜREYLE ARA VERİLMİŞTİR. AYRINTILI BİLGİ İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ!

6 Ekim 2016 Perşembe günü YDYO dersliklerinde KHK ile kapatılan üniversitelerden Üniversitemize yerleşen öğrenciler,KHK ile kapatılan üniversitelerden Üniversitemize özel öğrenci olarak gelen öğrenciler, Askeri Okullardan mezun olup (ALÜGS ile) Üniversitemize yerleşen öğrenciler, ek madde -1 ile yatay geçiş yapan öğrenciler, Dikey Geçiş sınavı sonucu ve ÖSYS ek yerleştirme sonucu kayıt olacak öğrenciler ile Üniversitemize ilk defa yerleşecek uluslararası öğrencilerin yabancı dil hazırlık muafiyet sınavı yapılacağından anılan gün rektörlüğümüz izniyle sabah ve öğleden sonra yapılan  hazırlık programlarında  derslere 1  (bir) gün süreyle ara verilmiştir.

Not: İsteğe bağlı akşam programlarında dersler devam edecektir.