İNG 127-İNG 137 KODLU UZAKTAN EĞİTİM DERSİ FİNAL SINAVINA GİREMEYEN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

İNG 127-İNG 137 Kodlu derslerin bu yıl ilk kez uzaktan eğitimle verilmesi ve değişik kampüslerden çok sayıda öğrenciye yönelik olması nedeniyle, final sınavına girme hakkı elde etmiş bazı öğrencilerin Beytepe kampüsüne ulaşımda ve doğru sınav salonunu bulmada sorun yaşadığı; dolayısıyla sınava yetişemediği tespit edilmiştir.

Yukarıda belirtilen nedenle bu ilk uygulamaya özel, yalnızca Güz yarıyılı sonunu bağlamak üzere ve  bir  kereye mahsus aşağıda bilgileri verilen tarih, yer ve saatte tek oturumluk bir sınav daha uygulanması kararlaştırılmış ve ilgili öğrencilere sistemdeki bireysel e-postaları üzerinden duyurulmuştur.

Bu sınava da katılamayan öğrenciler için başka bir sınav düzenlenmeyecektir.

Sınava girecek öğrencilerin listeleri ve oturum bilgileri Beytepe YDYO binası girişinde panolara asılı bulunacaktır.

Sınav Tarihi: 29 Ocak 2019 Salı

Sınav Saati: 16.00-17.00