İNGİLİZCE HAZIRLIK BİRİMİ BLACKBOARD UZAKTAN EĞİTİM DERS PROGRAMI

İngilizce Hazırlık Biriminde yabancı dil derslerine kaldığımız yerden 30 Marttan itibaren uzaktan öğretim yaparak devam edeceğiz. Uzaktan öğretimin bir bölümünü senkron derslerle, bir kısmını da asenkron derslerle yürüteceğiz. Senkron derslerimiz “Blackboard” üzerinden belirlenen saatlerde canlı olarak yapılacaktır. 140 ve 150 gruplarında  bu derslerde ve sizin çalışmalarınızla yürüteceğiniz asenkron derslerde Cambridge Yayınevinde ait Empower isimli kitabın çevrimiçi bileşeni (LMS:Language Management System) kullanılacaktır. Cambridge Yayınevi bütün öğrencilerimizin LMS'e kaydını sağladı. Kullanıcı adlarınız ve şifreleriniz ders sorumlusu hocanız tarafından sizlerle paylaşılacaktır. Asenkron derslerde yapmanız gereken çalışmalar da yine ders sorumlunuz tarafından sizlerle paylaşılacaktır.

LMS'e nasıl giriş yapabileceğinizi gösteren belgeyi incelemek için buraya tıklayınız ve  ilgili videoyu izlemek için buraya tıklayınız.

Uzaktan öğretimi takip ederken teknik sıkıntılar ve aksaklıklar yaşayabileceğinizi biliyoruz. Belli aksaklıklar yaşamanız durumunda ydyoyardim@gmail.com adresine bildirmeniz sorunun hızlı çözümü için gereklidir.

Bu yeni süreçte hepinize başarı ve sağlık dileriz..

Uzaktan eğitim programınız için kurunuzu tıklayınız.

L1 VE L2 GRUPLARI

L3 ve L4 GRUPLARI